OM PURAS

Puras Architecture ønsker at indgå i en skabende proces, hvor netop jeres behov, via dialog kommer i fokus. Det er vores hensigt at tilgangen til hver enkel opgave er individuel og har udgangspunkt i kundens/brugernes ønsker og behov. Hver ny opgave er unik og kræver sin egen særlig løsning.

Vi er bygget på viljen til at søge efter kvaliteten der sikre tidsløs holdbarhed, livskvalitet og generøse oplevelser.

Puras Architecture er en rådgivningsvirksomhed med fremtidsorienterede visioner, udsprunget fra og forankret i en kompleks helhedsbetragtning, hvor tillid og samarbejde forpligtiger os til en interesse om at nå behovets indfrielse.

Kulturen trækker klare linjer til den klassiske arkitekttegnestue, hvor interessen for den tilpasningsparate proces og helheden er dominerende frem mod indfrielsen af et arkitektonisk og bygningsmæssig behov.

Vi kender arkitekturens relationspalette, og skaber arkitektur ud fra det åbenlyse og enkle, der lader sig vise i en hver relationsskabende proces.

Vi definerer kvaliteten af arkitekturen ud fra kvaliteten af helheden. Vi definerer arkitektur/helheden som værende byggeriets samlede kvalitet tillagt, at helheden er større end summen af delene.  Hverken design, funktion, teknik, statik, håndværk, økonomi eller proces kan stå alene.

I et hvert møde omkring arkitektur, forholder vi os til begrebet “Hvad er” Vi undersøger konstant konteksten. Løbende afklaring af mål og forventninger gennem kommunikerende, målsættende og opgaveløsende adfærd, er vores primære arbejdsmetode.

Vores kunder er: Rådgivere, ejerforeninger, andelsforeninger, passive og aktive investorer, erhverv, private, entreprenører og offentlige.

Vi er arkitekter, bygherrerådgiver og procesledere – skitserende, skabende, planlæggende og projekterende arkitekter. Vi leder ofte projektet igennem planlægning, udbud, kontrahering, tilsyn og aflevering. Vi planlægger og gennemfører Drift- og vedligehold. Vi forholder os til “Hvad er?”

Fakta

  • Puras Architecture blev etableret i 2007
  • Medlem af Danske Arkitektvirksomheder
  • Medlem af Danske Boligarkitekter